Hoe werkt het?

De inwoners van uw stad of gemeente informeren én up-to-date houden is geen simpele taak! Want hoe krijgt u uw boodschap zo snel mogelijk bij uw inwoners en wat met plotse boodschappen? Cityscreens geeft een pasklaar antwoord op al deze vragen.

Bestuur via een eenvoudig contentsysteem al uw boodschappen en laat ze in no-time op de schermen in uw buurt verschijnen. 50% van de schermruimte houden we vrij voor lokale adverteerders zodat het scherm ook nuttig is voor uw lokale handelaars.

Een crisissituatie? Geen probleem! U neemt voor 100% de schermen over en u communiceert direct met uw inwoners. Snel, duidelijk én effectief is uiterst belangrijk in dergelijke situaties. En de Cityscreens-schermen helpen u daar maar al te graag bij!


Hoe start ik als gemeente of stad?

Stap 1: contacteer ons

Bent u helemaal warm gemaakt én overtuigd van het concept van Cityscreens? Wilt u net zoals tal van andere gemeenten en steden uw inwoners informeren via kwalitatieve ledschermen? Neem dan contact op met ons team van Cityscreens via ons contactformulier.


Stap 2: wij komen langs bij u

Uw persoonlijk Cityscreen-contact komt graag bij u langs om u meer info te geven over Cityscreens. Bovendien helpen we u graag bij het voorstel voor uw schepencollege. Samen met u zorgen we voor een bondig en duidelijk voorstel zodat alle belanghebbenden voldoende geïnformeerd zijn.


Stap 3: uw eigen ledscherm

Cityscreens plaatst na OK van uw schepencollege een kwalitatief ledscherm in uw gemeente of stad én helpt u graag met de eerste stappen in het gebruik van dit scherm. Bovendien verlenen wij u toegang tot het gebruiksvriendelijk contentsysteem zodat u uw inwoners live op de hoogte kan brengen van belangrijke informatie.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Ontdek hoe uw gemeente of stad kan starten met het Cityscreens-programma.

Neem contact met ons op!